Biedronki na krakersach

CZAS PRZYGOTOWANIA CZAS PRZYGOTOWANIA
30 min.

POZIOM TRUDNOŚCI POZIOM TRUDNOŚCI
łatwy

PORCJE PORCJE
1-2

SKŁADNIKI:

  • krakersy solone
  • szynka konserwowa wieprzowa
  • czarne oliwki
  • serek puszysty
  • pomidorki koktajlowe
  • sałata

DO PRZEPISU POLECAMY:

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

  • Krakersy posmaruj serkiem puszystym
  • Na wierzch połóż plasterki szynki konserwowej i listki sałaty
  • Pomidorki koktajlowe przekrój na pół, następnie połówkę wzdłuż natnij – tak żeby powstały skrzydełka biedronki
  • Czarną oliwkę posiekaj drobno w kostkę – następnie na pomidorkach koktajlowych ułóż kropki
  • Pomidorki koktajlowe połóż na szynkę, następnie z z mniejszej ćwiartki oliwki zrób główkę
  • Oczka wykonaj z serka puszystego